«Ξεφυλλίζοντας» το πρώτο τεύχος

Το ότι ξεκινάει αυτή η επισκόπηση του πρώτου JAN με δύο παραδοξότητες δεν είναι περίεργο.

Το παράδοξο βρίσκεται στο DNA αυτού του εγχειρήματος αφού εγγενής είναι και η παραδοξότητα στο αποτύπωμα της γενιάς ή μάλλον των γενεών που υποστηρίζει, των –‘ηντα +. 

• Σε αυτό το πρώτο Just a Number λοιπόν η Χριστίνα Καράμπελα αναλύει τα Ηλικιακά Παράδοξα και Ηλικιακούς Αποκλεισμούς και η Τέτα Διαμαντοπούλου την Ενεργό Γήρανση, στην μόνιμη ενότητα «Ενημέρωση/Τάσεις και Καταστάσεις».

• Με τη  Συνέντευξη του μήνα ο διαφημιστής, συγγραφέας -και άλλα πολλά- ο Γιάννης Ευσταθιάδης αποδεικνύει, στην πράξη, ότι η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια.

• Βρείτε στην ενότητα «Υποστήριξη/Ανθρώπινο (και) Δυναμικό» τη διαδρομή Από το Ανθρώπινο Δυναμικό στο Ανθρώπινο ΚΑΙ δυναμικό από τη Μάρθα Μυλωνά . Καθώς και στην ίδια ενότητα, στο «Με πείρα και με Πάθος» η Μαρίνα Τριανταφυλλίδου εξηγεί τι  μπορεί να προσφέρει το coaching σήμερα στις Ρίζες, Φτερά και Ασημένια Μαλλιά

• Η ενότητα «Η Ζωή θέλει την Τέχνη της» παρουσιάζει τα παιδικά- και όχι μόνο –Βιβλία που ταξιδεύουν ενώ διδάσκουν τα Παιδιά της Γιολάντας Χατζή, και η ιστορικός τέχνης Κλέα  Σουγιουλτζόγλου εστιάζει στην Τέχνη του να μεγαλώνεις χωρίς να γερνάς.  

• Στην ενότητα «Ο Επίμονος Ταξιδιώτης» η ‘Ελενα Ντάκουλα μας ταξιδεύει εντός Αττικής με μια Βόλτα στην Πεντέλη και στον Υμηττό, ενώ Ενας Μανιώδης Ταξιδευτής μας ξεναγεί στο Καρναβάλι της Βενετίας .

• Στη μεγάλη ενότητα Ευεξία, Υγεία, Αντιγήρανση η Ευτυχία Αλεξανδροπούλου προσεγγίζει ευφάνταστα και φιλοσοφικά τη σημασία στην φυσική μας κατάσταση που έχει ο Αριθμός

• Για την «Υγεία» μας καταθέτει επιστημονική γνώση και εξειδίκευση ο Δρ. Νικόλαος Αναγνωστόπουλος, Ιατρός-Αιματολόγος.

• Τέλος,  εξερευνήστε προτάσεις για «Προϊόντα» που «δουλεύουν» για μας , καθώς και tips Αντιγήρανσηςαπό υπεύθυνες υπογραφές.

Καλωσορίσατε και καλή πλοήγηση στις «φεσκοτυπωμένες» σελίδες του 1ου  Just a Number!

 

Παρόμοια άρθρα

Λέξεις κλειδιά

NEWSLETTER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόσφατα άρθρα

10/02/2024

Δείτε αν συμφωνούν ή διαφωνούν οι γενιές των Ελλήνων με τη θέση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία είναι αντίθετη στο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

JUST A NUMBER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα στο email σας, κάθε 15 ημέρες!

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας