Ψηφιακή εξυπηρέτηση στο κινητό με το ανανεωμένο COSMOTE APP

Με νέες λειτουργικότητες εμπλουτίζεται το COSMOTE APP, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες COSMOTE μια νέα εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης μέσα από το κινητό τους. Από την παρακολούθηση της παραγγελίας νέας σύνδεσης με τον εξοπλισμό που τη συνοδεύει ή την παρακολούθηση της κατάστασης πιθανού αιτήματος βλάβης, μέχρι και τις βασικές λειτουργικότητες ανανέωσης προγράμματος και πληρωμής λογαριασμών που ήδη απολάμβαναν, το COSMOTE APP αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο εξυπηρέτησης για τους πελάτες COSMOTE.

Στη νέα αυτή εποχή του COSMOTE APP οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να εξυπηρετούνται για οποιοδήποτε θέμα ή ερώτημα αντιμετωπίζουν μέσα από την αναβαθμισμένη ενότητα «Βοήθεια», αλλά και μέσω Chat. Μπορούν, επίσης, να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους και να βλέπουν πληροφορίες σχετικά με την παράδοση του εξοπλισμού τους, να δηλώνουν βλάβη για το σταθερό τους και να παρακολουθούν την πορεία επίλυσής της, βλέποντας την εκτιμώμενη ημερομηνία αποκατάστασης.

Επίσης, για τους πελάτες συμβολαίων που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας περιαγωγής, για να μπορούν να παρακολουθούν τα διαθέσιμα ΜΒ, λεπτά ομιλίας και SMS του προγράμματός τους, αλλά και να ενεργοποιούν roaming πακέτα ανάλογα με τη χώρα προορισμού τους.

Οι πελάτες COSMOTE διαχειρίζονται άμεσα και με ασφάλεια, όπου κι αν βρίσκονται, όλα τα σταθερά, κινητά και καρτοκινητά της οικογένειας, καθώς και το WiFi του σπιτιού τους. Ελέγχουν το υπόλοιπό τους, ενημερώνονται έγκαιρα για τους λογαριασμούς τους ώστε να τους εξοφλήσουν εύκολα και με ασφάλεια μέσα από το App, παίρνοντας κάθε φορά, 3GB δωρεάν. Επιπλέον, ανανεώνουν το χρηματικό υπόλοιπο στα καρτοκινητά όλης της οικογένειας ή τρίτων και πληρώνουν τους λογαριασμούς COSMOTE αγαπημένων τους προσώπων. Μπορούν ακόμα μέσα από την ενότητα “For You” να χρησιμοποιούν ένα μεγάλο πλήθος καθημερινών προσφορών και κουπονιών, σε ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών. 

Το COSMOTE APP αποτελεί σημαντικό εργαλείο και για τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Μπαίνοντας στην εφαρμογή, μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα όλες τις εταιρικές τους συνδέσεις σε κινητή και σταθερή, να ελέγχουν το υπόλοιπο των συνδέσεων της εταιρείας, αλλά και να διαμορφώνουν τη χρήση ανάλογα με τις ανάγκες των εργαζομένων της επιχείρησης ενεργοποιώντας πακέτα MB, ομιλίας & SMS.

Κατεβάζοντας δωρεάν το COSMOTE APP στο κινητό ή το tablet τους (iOS, Android και Huawei), οι συνδρομητές της COSMOTE παίρνουν δώρο 4GB και αποκτούν άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες της εφαρμογής.

Με περίπου 2 εκατ. ενεργούς χρήστες κάθε μήνα, το COSMOTE APP καλύπτει κάθε ανάγκη επικοινωνίας. Τους τελευταίους μήνες, χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή, κατά μέσο όρο, 300.000 πελάτες.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, η COSMOTE συνεχίζει να εμπλουτίζει τα ψηφιακά της προϊόντα με «έξυπνες» λύσεις, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Παρόμοια άρθρα

Λέξεις κλειδιά

NEWSLETTER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόσφατα άρθρα

18/11/2023

Εδώ και μερικούς μήνες η εντυπωσιακή Στοά Αρσακείου (Πανεπιστημίου 49),  έρημη και εγκαταλελειμμένη  για αρκετά χρόνια,  ετοιμάζεται πυρετωδώς για ν' αποκτήσει ξανά ζωή και να μετατραπεί σε  μια πρότυπη αγορά τροφίμων («Food Hall»), παρόμοια μ' αυτές που υπάρχουν σε πόλεις του εξωτερικού.  

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκλειστικό υλικό στo email σας κάθε 15 ημέρες

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας