«Ξεφυλλίζοντας» το πρώτο τεύχος

Το ότι ξεκινάει αυτή η επισκόπηση του πρώτου JAN με δύο παραδοξότητες δεν είναι περίεργο.

Το παράδοξο βρίσκεται στο DNA αυτού του εγχειρήματος αφού εγγενής είναι και η παραδοξότητα στο αποτύπωμα της γενιάς ή μάλλον των γενεών που υποστηρίζει, των –‘ηντα +. 

• Σε αυτό το πρώτο Just a Number λοιπόν η Χριστίνα Καράμπελα αναλύει τα Ηλικιακά Παράδοξα και Ηλικιακούς Αποκλεισμούς και η Τέτα Διαμαντοπούλου την Ενεργό Γήρανση, στην μόνιμη ενότητα «Ενημέρωση/Τάσεις και Καταστάσεις».

• Με τη  Συνέντευξη του μήνα ο διαφημιστής, συγγραφέας -και άλλα πολλά- ο Γιάννης Ευσταθιάδης αποδεικνύει, στην πράξη, ότι η δημιουργικότητα δεν γνωρίζει ηλικιακά όρια.

• Βρείτε στην ενότητα «Υποστήριξη/Ανθρώπινο (και) Δυναμικό» τη διαδρομή Από το Ανθρώπινο Δυναμικό στο Ανθρώπινο ΚΑΙ δυναμικό από τη Μάρθα Μυλωνά . Καθώς και στην ίδια ενότητα, στο «Με πείρα και με Πάθος» η Μαρίνα Τριανταφυλλίδου εξηγεί τι  μπορεί να προσφέρει το coaching σήμερα στις Ρίζες, Φτερά και Ασημένια Μαλλιά

• Η ενότητα «Η Ζωή θέλει την Τέχνη της» παρουσιάζει τα παιδικά- και όχι μόνο –Βιβλία που ταξιδεύουν ενώ διδάσκουν τα Παιδιά της Γιολάντας Χατζή, και η ιστορικός τέχνης Κλέα  Σουγιουλτζόγλου εστιάζει στην Τέχνη του να μεγαλώνεις χωρίς να γερνάς.  

• Στην ενότητα «Ο Επίμονος Ταξιδιώτης» η ‘Ελενα Ντάκουλα μας ταξιδεύει εντός Αττικής με μια Βόλτα στην Πεντέλη και στον Υμηττό, ενώ Ενας Μανιώδης Ταξιδευτής μας ξεναγεί στο Καρναβάλι της Βενετίας .

• Στη μεγάλη ενότητα Ευεξία, Υγεία, Αντιγήρανση η Ευτυχία Αλεξανδροπούλου προσεγγίζει ευφάνταστα και φιλοσοφικά τη σημασία στην φυσική μας κατάσταση που έχει ο Αριθμός

• Για την «Υγεία» μας καταθέτει επιστημονική γνώση και εξειδίκευση ο Δρ. Νικόλαος Αναγνωστόπουλος, Ιατρός-Αιματολόγος.

• Τέλος,  εξερευνήστε προτάσεις για «Προϊόντα» που «δουλεύουν» για μας , καθώς και tips Αντιγήρανσηςαπό υπεύθυνες υπογραφές.

Καλωσορίσατε και καλή πλοήγηση στις «φεσκοτυπωμένες» σελίδες του 1ου  Just a Number!

 

Παρόμοια άρθρα

Λέξεις κλειδιά

NEWSLETTER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Youtube εδώ

Πρόσφατα άρθρα

04/05/2024

Το Κιντσούγκι (Kintsugi) είναι μια μεσαιωνική ιαπωνική τεχνοτροπία αποκατάστασης «ρωγμών» με σκόνη χρυσού και μια ειδική κόλα που εισχωρεί στα θρυμματισμένα ανοίγματα ενός αντικειμένου από πηλό, πορσελάνη η γυαλί αναπλάθοντας τις ατέλειες με μια νέα αισθητική διάσταση.

JUST A NUMBER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα στο email σας, κάθε 15 ημέρες!

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας