13ο Ετήσιο Capital Link Sustainability Forum: Χρηματοδότηση, Επενδύσεις & Βιώσιμη Ανάπτυξη

ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή – παρακολούθηση: http://www.csringreece.gr/forum/2023/register_sup.php?lang=gr&year=

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα: http://www.csringreece.gr/forum/2023/agenda.php?lang=gr

Το 13ο Ετήσιο Capital Link Sustainability Forum με τίτλο «Χρηματοδότηση, Επενδύσεις & Βιώσιμη Ανάπτυξη», θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, στο Divani Caravel Athens Hotel.

Tο Συνέδριο, με τη συμμετοχή ανώτατων εκπροσώπων από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, και λαμβάνοντάς υπόψη τις νέες τάσεις αλλά ταυτόχρονα και προκλήσεις για τη Βιωσιμότητα, Χρηματοδότηση & Επενδύσεις θα καλύψει τα καίρια αυτά ζητήματα καθώς και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, που έχουν ως στόχο την εύρυθμη και ισότιμη λειτουργία της αγοράς με μακροπρόθεσμο όφελος τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για την κοινωνία γενικότερα.

ΠΑΝΕΛ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

Από το εξωτερικό συμμετέχουν οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Dean Metropoulos & John Koudounis, οι οποίοι θα κάνουν μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος συζήτηση  καθότι ειδικά ο κ. Κουδούνης θα αναφερθεί στο Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equity Fund που έκανε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης – NYSE ARCA.

To Συνέδριο κλείνει με την απονομή του “2023 CAPITAL LINK SUSTAINABILITY LEADERSHIP AWARD” στην κυρία Βασιλική Λαζαράκου, Διδ. Νομικής, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Σε χώρο που έχει προβλεφθεί για το σκοπό αυτό, το Συνέδριο θα δώσει και φέτος την δυνατότητα σ’ ένα μικρό αριθμό ΜΚΟ, να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το έργο, τις δραστηριότητες, τις ανάγκες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό.

Υποστηρικτής Οργανισμός του Συνέδριου

Παρόμοια άρθρα

Λέξεις κλειδιά

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόσφατα άρθρα

27/05/2023

Από την -όχι τόσο παλιά- εποχή, που η χρήση καλλυντικών ξεκινούσε μετά τα 30, με εξαίρεση κάποιες ψαγμένες 25άρες beautyfreaks, και που η προσφώνηση «γιαγιά» ξεκινούσε στα 50, μέχρι τις σημερινές 65άρες «κοπέλες», η απόσταση είναι τεράστια..

27/05/2023

Στην αρχαιότητα, τα περίφημα ιερατικά  Ασκληπιεία ήταν ‘ιατρεία ψυχής’ και θεράπευαν τους ασθενείς με την ερμηνεία των ονείρων  και την Αριστοτελική  ‘μέθεξη’ η οποία συντελείται μέχρι σήμερα  στις παραστάσεις της αρχαίας τραγωδίας, μέσα στο θέατρο της Επίδαυρου και σε κάθε θέατρο που συνόδευε τα  θεραπευτικά, λατρευτικά κέντρα των Ασκληπιειων .

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκλειστικό υλικό στo email σας κάθε 15 ημέρες

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας