Τι περιμένετε από το προεκλογικό τηλεοπτικό debate;

Απέχουμε 17 μέρες από τις εκλογές και οι Έλληνες αναμένουν το προεκλογικό τηλεοπτικό debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ως ένα σημαντικό γεγονός που θα επιδράσει στην απόφαση της ψήφου, θα ξεκαθαρίσει τις θέσεις των κομμάτων και θα δώσει τροφή για περαιτέρω συζήτηση.

*Το πληροφοριακό περιεχόμενο που λαμβάνεται μέσω infographic αποτελεί πνευματικό προϊόν της εταιρίας qed και η οποιαδήποτε δημόσια παρουσίασή του επιτρέπεται μόνο μετά από ρητή έγκριση.

Παρόμοια άρθρα

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETER

Πρωτογενή άρθρα και καινούργιο περιεχόμενο στο email σας κάθε 15 ημέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόσφατα άρθρα

27/05/2023

Από την -όχι τόσο παλιά- εποχή, που η χρήση καλλυντικών ξεκινούσε μετά τα 30, με εξαίρεση κάποιες ψαγμένες 25άρες beautyfreaks, και που η προσφώνηση «γιαγιά» ξεκινούσε στα 50, μέχρι τις σημερινές 65άρες «κοπέλες», η απόσταση είναι τεράστια..

27/05/2023

Στην αρχαιότητα, τα περίφημα ιερατικά  Ασκληπιεία ήταν ‘ιατρεία ψυχής’ και θεράπευαν τους ασθενείς με την ερμηνεία των ονείρων  και την Αριστοτελική  ‘μέθεξη’ η οποία συντελείται μέχρι σήμερα  στις παραστάσεις της αρχαίας τραγωδίας, μέσα στο θέατρο της Επίδαυρου και σε κάθε θέατρο που συνόδευε τα  θεραπευτικά, λατρευτικά κέντρα των Ασκληπιειων .

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκλειστικό υλικό στo email σας κάθε 15 ημέρες

JUST A NUMBER

Εγραφείτε στο Newsletter μας